Підбираємо професійний прибиральний інвентар - поради експертів

Професійні товари для ХоРеКа існують в широкому асортименті. При виборі зазвичай орієнтуються на ціну і якість. Але це далеко не найважливіші параметри. Щоб вибрати «той самий» інвентар, слід визначити основні завдання, які Ви плануєте виконувати.

Основні критерії вибору професійного інвентарю

Першим, на що слід звернути увагу, при виборі інвентарю - це площа, що прибирається. Якщо мова йде про заклади громадського харчування, складських приміщень і торгових залах магазинів, то можна обмежитися стандартним набором: відро і візок, комплект з совка і віника, швабри.

Для невеликих приміщень такого набору більш ніж достатньо. При виборі варто врахувати лише різновид інвентарю. Для прибирання великих приміщень, таких як: стадіони і спортивні комплекси, ТРЦ, вокзали - обов'язково потрібно подумати про обладнанні для клінінгу. Розглянемо детальніше:

  • Площа до 250 кв. метрів. В цьому випадку знадобитися візок з двома відрами 15 л, з віджимом, швабра для сухого прибирання з мопом 40 см і швабра для вологого прибирання з мопом 40 см, і стандартний набір віника і совка.
  • Площа 250 - 500 кв. метрів. В цьому випадку знадобитися візок з двома відрами 25 л, з віджимом, швабра для сухого прибирання з мопом 60 см і швабра для вологого прибирання з мопом 40-50 см, набір з віника і совка. Двох відерна система і прибиральний візок з віджимом дозволить уникнути надмірних витрат у часі.
  • Площа понад 500 кв. метрів. Тут будуть корисні - візок з двома відрами 25 л, з віджимом, мішки для сміття, лотки для миючих засобів та додаткових аксесуарів, швабра для сухого прибирання з мопом 60 см. І швабра для вологого прибирання з мопом 50 см.

На нашому сайті Ви знайдете весь інвентар, за допомогою якого, прибирання приміщень станемо не складною задачею.

А якщо у Вас залишилися питання, ми рекомендуємо звернутися до наших менеджерів за допомогою: +38 (044) 353-87-25, +38 (044) 517-02-70. Вони з радістю дадуть відповідь на всі питання!

Замовити: