Парогенератор як ефективний інструмент дезінфекції

На сьогоднішній день парогенератори для дезінфекції використовуються не тільки в різних видах промисловості, а й на побутовому рівні. Пар, з підвищеною температурою, відмінно справляється з небезпечними мікроорганізмами і бактеріями. Особливо популярні парогенератори в готельній галузі, медицині і харчовій промисловості.

Основні переваги при дезінфекції паром

  1. Перший однозначний плюс - це те, що дезінфекція паром екологічно чистий спосіб, який, до слова, не забруднює повітря.
  2. Друга перевага - це ефективність і економічна вигода.
  3. Багатофункціональність. За допомогою пари можна позбавлятися як від мікроорганізмів, так і від будь-яких забруднень.

Кілька плюсів у використанні парогенератора

Очищення парогенератором має безліч переваг:

  1. Не потрібно застосовувати хімічні засоби. Потреба в них зводиться до нуля. Особливо це актуально для дитячих садків і шкіл.
  2. Безпека. Парогенератор влаштований таким чином, що захищає людину від попадання пара на шкіру.
  3. За допомогою пари можна позбавлятися від жирних забруднень.
  4. За допомогою парогенератора можна позбавлятися від бактерій і мікроорганізмів. Крім цього, парогенератор може допомогти в боротьбі з паразитами, наприклад з клопами і кліщами.
  5. За допомогою парогенератора можна здійснити дезінфекцію транспортних засобів, наприклад: автомобілів, вантажних машин, а так само громадського транспорту. Причому, мова йде про обробку як зовні, так і всередині транспортного засобу.

Принципи роботи парогенератора

Перш ніж купувати даний прилад, варто розібратися, як же він працює. Під дією високої температури рідина в резервуарі перетворюється на пару. Як нагрівальний елемент найчастіше виступають Тени. Гарячий пар під тиском подається через шланг з насадкою. Після цього можна почати очищення поверхонь і матеріалів від різних забруднень, комах, бактерій.

Види парогенераторів

Всі парогенератори можна розділити за методом отримання пара на:

  1. Без резервуара. Рідина потрапляє на нагрівається елемент і відразу перетворюється на пару. Такий апарат готовий, мало, не відразу до роботи.
  2. З одним баком. Пара виходить через насадку і на підготовку до роботи йде близько 10 хвилин.
  3. З двома баками. Холодна рідина з однієї ємності поступово перекачується помпою в резервуар з гарячою водою.

Отже, задумалися про придбання такого апарату? Тоді наші менеджери з радістю допоможуть в цьому питанні. Телефонуйте: +38 (044) 353-87-25, +38 (044) 517-02-70.

Замовити: