Інвентар для прибирання в нинішніх реаліях

Безпрецедентна санітарна ситуація, з якою ми зіткнулися сьогодні, змусила нас підійти до дезінфекції та прибирання зовсім інакше, з використанням нових методів, для забезпечення більш високих стандартних норм гігієни.

Регулярне прибирання тепер грає життєво важливу роль в тому, щоб ми відчували себе в безпеці в навколишньому середовищі.

Стало критично важливим використовувати чистячі засоби, такі як миючі засоби і відбілювач, приділяючи увагу всіх поверхнях, але особливо важливих точок контакту, таким як дверні ручки, перемикачі світла, робочі поверхні, пульти дистанційного керування і електронні пристрої. Такі поверхні слід протирати на початку і в кінці дня і навіть частіше.

Особливу увагу слід приділяти прибиранню ванних кімнат, загальних кухонь і густонаселених територій.

За вказаними вище причин IPC розробила нові спеціальні рішення, покликані ефективно реагувати на жорсткі вимоги сучасності.

Гігієнічні візки

IPC представила кілька моделей, які підійдуть для прибирання. Всі моделі оснащені тримачем для пляшок з гелем, держателем для рукавичок або коробки для масок і власником робочого плану оператора, на якому можна відзначати завдання і дії по прибиранню. Детальніше про модельний ряд:

PT-01, найкомпактніший гігієнічна візок, була розроблена для використання у вузьких місцях і допомагає операторам економити час при прибиранні.

PT-02 особливо рекомендується для ділянок, на які поширюються місцеві санітарні правила. Візок оснащена закритими панелями, ящиками і чохлом для використання одноразових швабр і одягу.

PT-03 була розроблена для великих приміщень і з цієї причини має ковші більшої місткості. Можна використовувати як одноразові швабри, так і швабри з мікрофібри.

І остання, але не менш важлива: PT-04 - це по-справжньому інтегрована робоча станція, що складається з повністю обладнаної візки з парогенератором (моделі парогенераторів SG-50 або SG-10): поєднання технології та приладдя для ручної очистки для досягнення чудової якості.

Диспенсери

Наш асортимент диспенсерів також був поліпшений і оновлений, щоб відповідати останнім і найсуворішим вимогам. Тепер ми можемо надати дві різні моделі диспенсерів: стандартну і безконтактну. Обидва можуть бути прикріплені до спеціально розробленим колонах або настінним станціям.

Модельний ряд:

  • Станція Vulcano з її багатофункціональної утримує структурою пропонує безліч рішень для ряду додатків. Надзвичайно стійку поверхню цієї колони важить 70% від загальної ваги конструкції. Колона виготовлена ​​зі сталі, покритої епоксидною фарбою.
  • Станція Lipari: проста, безпечна, гігієнічна і міцна колона. Ця міцна колона, виготовлена ​​зі сталі, покритої епоксидною фарбою, оснащена практичною панеллю з інструкціями. Ця колона, незамінна за своєю конструкцією, легко збирається, чиститься і переміщається.
  • Станція Pianosa: багатофункціональна компактна гігієнічна станція, призначена для установки на стіни або на вантажні автомобілі, щоб гарантувати безпеку оператора при роботі з товарами або продуктами харчування. Ця динамічна станція, виготовлена ​​з поліпропілену з високим опором, відрізняється особливою стабільністю і довговічністю.

Швабри і серветки

Новий асортимент обладнання для ручного прибирання від компанії IPC:

  • Micro-Loop: розроблений з використанням «Micro Loop Technology» (він може витирати і збирати бруд / пил і ефективно поглинати рідини), він ідеально підходить для витирання, миття та збору бруду з поверхонь підлоги.
  • Швабра Dry-Wipe Mop: виготовлена ​​з «технології Spunlace» (волокна переплітаються при зіткненні з рідинами), її можна використовувати для підлог і вертикальних поверхонь.
  • Універсальні серветки: з технологією Thermo Embossed (термоклеенние тканини) призначені для протирання і дезінфекції поверхонь, в тому числі скла.
  • Одноразова парова швабра: витримує температуру пара 100 ° C, не залишаючи ворсу, і може використовуватися з основними парогенераторами.

Залишилися питання? Ми рекомендуємо звернутися до наших менеджерів за допомогою: +38 (044) 353-87-25, +38 (044) 517-02-70. Вони з радістю дадуть відповідь на всі питання!

Замовити: